.

.

01 Tintahal Jig Borító, Tintahal Jig Horog Protector Hordozható Könnyű Rák Horog Caps Rák Hook-Fedezze Halászati Rák Horog Védő Horgászat(Fehér)

01 Tintahal Jig Borító, Tintahal Jig Horog Protector Hordozható Könnyű Rák Horog Caps Rák Hook-Fedezze Halászati Rák Horog Védő Horgászat(Fehér)

HUF 5643.00

Áruk mennyisége
A Това elérhető

A design a horog újszerű, aranyos, amely mind szép, de praktikus. 5db caps fedezésére, valamint védi a horgot a rák csalik is képes megvédeni a kezét, hogy karcos a horgok.Készült PP műanyag, könnyű súly, nem mérgező, környezetbarát, tartós.Egyedi design segíthet a horog maradj távol az erózió, a víz, a tenger, az eredeti világos, megjelenés, valamint meghosszabbítja az életet.Jön egy kulcstartót, ami még kényelmes szállítására, ha a halászati szabadban.Szolgáltatás : 1. Jön egy kulcstartót, ami még kényelmes szállítására, ha a halászati szabadban.2. Egyedi design segíthet a horog maradj távol az erózió, a víz, a tenger, az eredeti világos, megjelenés, valamint meghosszabbítja az életet.3. 5db caps fedezésére, valamint védi a horgot a rák csalik is képes megvédeni a kezét, hogy karcos a horgok.4. Készült PP műanyag, könnyű súly, nem mérgező, környezetbarát, tartós.5. A design a horog újszerű, aranyos, amely mind szép, de praktikus.Specifikáció : Elem Típus : Tintahal Jig Horog Protector Material : PP Plastic Product Súly : Kb. 46g / 1.6 oz Csomag Lista : 5 x Squid Jig Horog Védelmezője .

Az alapvető tulajdonságok

Item Type:
Squid Jig Hook Protector
Material:
PP Plastic
Product Weight:
Approx. 46g / 1.6oz
Package List:
5 xSquid Jig Hook Protector    :

A termék kiegészítései