.

.

Csörgő Teether Baba, Bébi Csiszolás Játékok Foga Rág Rágógumi Esik Ellenálló Kültéri Haza, a Kisbaba(Kék elefánt rajzfilm kézi hajtókar)

Csörgő Teether Baba, Bébi Csiszolás Játékok Foga Rág Rágógumi Esik Ellenálló Kültéri Haza, a Kisbaba(Kék elefánt rajzfilm kézi hajtókar)

HUF 2347.65

Áruk mennyisége
A Това elérhető

Az első ajándék, babák, Ezek nagy baba csörgők.A legjobb ajándék a baba zuhany, alkalmas a faiskolákban.Használatával magas minőségű, szilikagél, valamint plüss, az anyag egészséges, ellenálló tartozó, valamint a hosszú élettartamot.Ez a termék egy szép megjelenés, elegáns, kedves, felkelti a baba vizuális érdeklődés.Abakusz gyöngyök design, üreges abacus intarziás közepén a hasa, lehet használni, mint egy kéz kört kell játszani.A csörgő teether baba kicsi, gyönyörű, könnyű súly, a baba nem érzi, nehéz a kezem.Szolgáltatás : 1. Ez a termék egy szép megjelenés, elegáns, kedves, felkelti a baba vizuális érdeklődés.2. Használatával magas minőségű, szilikagél, valamint plüss, az anyag egészséges, ellenálló tartozó, valamint a hosszú élettartamot.3. A csörgő teether baba kicsi, gyönyörű, könnyű súly, a baba nem érzi, nehéz a kezem.4. Az első ajándék, babák, Ezek nagy baba csörgők.A legjobb ajándék a baba zuhany, alkalmas a faiskolákban.5. Abakusz gyöngyök design, üreges abacus intarziás közepén a hasa, lehet használni, mint egy kéz kört kell játszani.Specifikáció : Elem Típus : Csörgő Teether Doll Material : Plüss, Silicone Suitable : a Fenti 3 Hónap Csomag Lista : 1 x Baby Csörgő Játékok.

Az alapvető tulajdonságok

Item Type:
Rattle Teether Doll
Material:
Plush, Silicone
Suitable:
for Above 3 Months
Package List:
1 xBaby Rattle Toys :

A termék kiegészítései