.

.

Elektromos Fogkefe, 5 Tisztítási Módok Elektromos Fogak Tisztább Fogat Fogkő-Eltávolítás a Kefét a Haza, a Felnőttek számára az Utazási(fehér)

Elektromos Fogkefe, 5 Tisztítási Módok Elektromos Fogak Tisztább Fogat Fogkő-Eltávolítás a Kefét a Haza, a Felnőttek számára az Utazási(fehér)

HUF 5263.65

Áruk mennyisége
A Това elérhető

IPX7 Vízálló : Elektromos fogkefe használható fürdeni, zuhanyozni.Ne aggódj belépő víz a töltés port, hogy az akkumulátor üzemideje. 5 Tisztítási Mód : Tökéletesen illik az íny, fogak, öt tisztítás mód, hatékony tisztítás a szájhigiénia.Fogak Mély Tisztítás : mélyen között, a fogak, az íny, a kiváló tisztító, 100% - os eltávolítás a plakk, fogfehérítés a fogak javítása orális egészségügyi két hét múlva.Ultra Csendes Design : A zaj alacsonyabb, mint a hagyományos fogkefék, az új vibrációs technológia nem fáj az ínyem.Intelligens Memória Mód : Puha kefe haj, két perc időzítés, az egyik legfontosabb kezdete felszerelés igazítás.Szolgáltatás : 1. Fogak Mély Tisztítás : mélyen között, a fogak, az íny, a kiváló tisztító, 100% - os eltávolítás a plakk, fogfehérítés a fogak javítása orális egészségügyi két hét múlva.2. IPX7 Vízálló : Elektromos fogkefe használható fürdeni, zuhanyozni.Ne aggódj belépő víz a töltés port, hogy az akkumulátor üzemideje.3. Intelligens Memória Mód : Puha kefe haj, két perc időzítés, az egyik legfontosabb kezdete felszerelés igazítás.4. 5 Tisztítási Mód : Tökéletesen illik az íny, fogak, öt tisztítás mód, hatékony tisztítás a szájhigiénia.5. Ultra Csendes Design : A zaj alacsonyabb, mint a hagyományos fogkefék, az új vibrációs technológia nem fáj az ínyem.Hogyan kell Használni : 1. Óvatosan helyezze be a kefét a hinta tengelyén.Kell lennie egy bizonyos intervallum között a kefét, illetve a legfőbb szerv lefoglalni egy munkaterület a kefét, hogy normálisan működik.2. Hogy megakadályozzák a fogkrém a fröccsenő, tegyen egy kis mennyiségű fogkrémet a kefét használat előtt (általánosságban elmondható, hogy a szónikus elektromos fogkefe, mentse meg a fogkrémet, mint a kézi fogkefék).3. Áztassuk a kefét első, tedd be a száját, majd indítsa el a fogkefe.4. Mozgassa a fogkefe lassan 45° - os szögben a sörték között, valamint az .

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései